Baleares

El Cavernícola, es un monòleg que tracte en clau d’humor la eterna guerra entre sexes. En Miquel Fullana mos acosta a un mon universal, les relacions de parella; fent referència a temes com la sensibilitat masculina,

Una hora i quart de diversió que començarà amb una frase lapidària: “tots  els homes son gilipolles”. El Cavernícola es un espectacle capaç de fer riure als dos sexes i de fer sentir-se identificat a mes d’un.

Aquest text el va escriure en Rob Becker, qui hi va dedicar tres anys de sa seva vida a estudiar, de manera informal, antropologia, psicologia, prehistòria, sociologia i mitologia per donar forma a El Cavernícola, obra que ell mateix representaria als Estats Units als anys noranta.

Aquest espectacle encara està batent rècords: Va guanyar el “Premi Laurence Olivier “ al millor monòleg, es el monòleg de major permanència en la història de Broadway, segueix representant-se a 32 països en 16 idiomes diferents i 8 milions de persones ja han rigut amb el seu peculiar enfocament del sexe femení i masculí.

Ara arriba  en versió mallorquina  de la ma de Miquel Fullana, Pometes Teatre  i de IRIA PRODUCCIONES, els productors de El Cavernícola a Madrid amb en  Nancho Novo i que ja duu vuit anys en cartellera.